logo wit met glowing maan

Klik hier voor de FAQ pagina!


Welkom in de schilderachtige droomwereld
van Atelier Phantasma

Welkom bij Phantasma, een eindeloze fantasiewereld waar allerlei creatieve vaardigheden toegepast worden sinds 2004, van kostuums tot schrijven, tekeningen, illustraties en schilderijen.

We laten ons inspireren door vele boeken, sprookjes, fantasy en gothic horror en ook de natuur. Al deze interesses en skills hebben we nu gebundeld in een bijzonder eindproduct; namelijk tarot spellen en orakels.

Deze website is nog in aanbouw en zal spoedig veel meer bevatten!

Mocht je interesse hebben in een product van Phantasma, een schilderij, tekening of illustratie van een boek scene die je graag had gezien? Een tarot kaart speciaal voor jou? Er is van alles mogelijk. Je kan ons hier een bericht sturen, we werken ook in opdracht.We denken heel graag met je mee, dus stuur ons vooral een berichtje.

~*~ Phantasma; because everybody deserves a little magic ~*~


We werken momenteel aan:

Onze grote liefde; Phantom of the Opera. We konden niet anders dan hier ons eerste tarot spel van te maken.

Inspiratiebronnen: Gaston Leroux’s boek, maar ook Susan Kay en uiteraard musical. Ook hebben we gekeken naar meerdere films.

Voor geïnteresseerden, wekelijks volgen meerdere updates op onze Facebook & Instagram accounts.

Binnenkort onthullen we een nieuw spannend project, we kunnen wel alvast zeggen dat het geïnspireerd is door de maan en een populaire en zeer inspirerende boekenreeks!